Portal społeczno-kulturalny regionu kępińskiego
Emmy, Flory, Romana 24 Listopada 2024, 18:47
Dziś 2°C
Jutro 12°C
Perzów
29 Sierpnia, 2018

Słupia p. Bralinem: „Kuchenne rewolucje” w Hacjendzie

Magdalena Gesler przeprowadziła kuchenną rewolucję w byłej restauracji Hacjenda, obecnie już Karczmie Żółtodzioby w Słupi p. Bralinem.

W minionym tygodniu jedną z restauracji w gminie Perzów wizytowała znana restauratorka Magdalena Gessler. Kuchenne rewolucje przeprowadzone zostały w przydrożnej restauracji w Słupi pod Bralinem. M. Gessler zaprosili właściciele Hacjendy. Czterodniowa rewolucja zakończyła się bardzo efektownymi zmianami, ale na ich ostateczną akceptację właściciele będą musieli poczekać przypuszcalnie jeszcze miesiąc, kiedy to zgodnie z warunkami programu autorka „Kuchennych rewolucji” przyjedzie z rewizytę, podczas której wystawi restauracji stosowną cenzurę.

~ Oprac. m

Więcej w nr 35 (1290) 2018 r. „Tygodnika Kępińskiego”.

Komentarze

Pozostało znaków: 1000

Redakcja Tygodnika Kępińskiego nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez Internautów. Wypowiedzi zawierające wulgaryzmy, naruszające normy prawne, obyczajowe lub niezgodne z zasadami współżycia społecznego będą usuwane.

Nikt nie dodał jeszcze komentarza.
Bądź pierwszy!